sobota 17. januára 2015

Grilovaný morský vlk

morský vlk., korenie na ryby., curry., soľ., múku., mleté čierne korenie., mletá rasca., sušený cesnak., mletá červená paprika., majorán., olej.,
zemiaky., maslo., 
strúčiky cesnaku a na plátky narezaná cibuľa,., kyslá uhorka., 
Morského vlka po rozmrazení poriadne umyjeme a zbavíme nepotrebných častí. Osušíme a narežeme kožu. Posolíme a vo vnútri ryby posypeme curry korením a korením na ryby, ktoré doň vtrieme. V múke si rozmiešame ostatné koreniny a zľahka rybu obalíme. Oklepeme a rybu položíme na horúci gril. Opekáme z oboch strán až koža ostane chrumkavá. Keď rybu vyberieme, na rozpálený rošt dáme posolený cesnak a na plátky nakrájanú cibuľu a grilujeme. Medzi tým sme si uvarili zemiaky nakrájané na kocky a polejeme maslom.
Grilovaný morský vlk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára